Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2012 12:59 - Интеграция
Автор: linaviraassaamy Категория: Тя и той   
Прочетен: 573 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.08.2012 21:06


Току-що премиерът беше застанал върху червеният килим застилан само за специални случаи, а сега точно на входа на една магистрала на мястото на павилионите през които щяха да преминават на бавен ход превозните средства, за да си платят магистралните такси. Господин премиера облечен както винаги елегантно в идеално изгладен сребристо сив костюм чиито ръбове на панталона изглеждаха толкова колосани, че много напомняха шевовете на сиви кюнци за отоплителна печка тип ,,Циганска любов,,. Официалният гост направи няколко крачки до микрофона който беше донесен и поставен, за да бъде заснет и отразен от масмедиите специалният тържествен случай на поредното постижение от мандата на министър председателя, а той се изкашля леко встрани с ръка пред устата си, за да заглуши доколкото може този наистина нежелан и неприятен звук появил се изневиделица, но напълно обясним показващ притеснението смутило за кратко височайшата личност.

- Дами и господа, - започна той официалната си реч- имам честта да присъствувам на това тържествено събитие, а именно откриването на поредната магистрала конструирана и направена от отпуснатите фондове за инфраструктура. Искам да благодаря на проектантите, изпълнителите и строителите дали всичко от себе си, за да изпълнят проекта качествено и в срок. Искам да отбележа ,че цялата ни страна дори и малка ще бъде опасана от такива изключителни проекти подобряващи и разкрасяващи нашата обичана родина, за да може всеки който иска и сънародник и чужденец да посети нашите исторически и туристически обекти намиращи се в едина или друга област, град или село. И така, да ви е честита новата придобивка и да я ползвате със здраве!

Изведнъж бурни овации от възторжени люде присъстващи волно или не на събитието заляха с шума си всичко наоколо, като звукът много напомняше на спускаща се водна маса на огромен водопад. А министър председателя държащ малка ножица в ръце беше отрязал трикольорната лента и я размаха високо над главата си.

***

На другият край на магистралата там където нямаше абсолютно никакви хора, а се виждаше само красива растителност от различни видове растения оформящи ландшафта наоколо се бяха появили няколко съмнителни особи със странен вид напомнящи много на наши познати сънародници с тъмни на цвят лица, черни коси и много остър и пресметлив ум, с бързи и ловки ръце.

Те старателно и много внимателно откачаха  загражденията отделящи магистралата от декоративната растителност която беше засадена от хората занимаващи се с озеленяване и които по начертан проект  бяха сляли естествената природна среда на околността със засадените изкуствено растения. В умът на мургавите мъже нямаше абсолютно нищо друго освен цифри свързани с килограми и цена на килограмите метал които щяха да предадът на вторични суровини, за да имат с какво да изхранят децата си. Тези мъже не се интересуваха нито от това кой, защо и за какво точно си беше правил целият този труд да направи околната средата в този вид който имаше в момента, тези мъже се интересуваха единствено и само от това как да оцелеят до другият ден.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: linaviraassaamy
Категория: Тя и той
Прочетен: 1485462
Постинги: 693
Коментари: 514
Гласове: 608
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол