Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2020 15:23 - В момента търсачката на Mikrosoft Edge показва снимка на Путин като идиот
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1730 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 18.12.2020 22:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Война е.

И Mikrosoft  e взел страна във войната.

В моменвта търсачката му показва фото на Путин като идиот. Това може да бъде направено с всяка персона, а с Путин е особено лесно. Опитният фотограф може да направи приятен портрет на Квазимодо, а на Брад Пит - противен. За целта е достатъчно да щракне целево 50-ина пъти и да избере, ИЗБЕРЕ, И З Б Е Р Е нужното. И тоя избор  б е з п о г р е ш н о ще сочи НА ЧИЯ СТРАНА  е.

А заглавието под фотото е, че "Путин не признава Байдън". По-долу четем все пак пълния текст, че "Ние ще работим с всеки който е спечелил вота на избирателите, но не можем да признаем избора преди да го е признал другият кандидат ИЛИ да е потвърден по З А К О Н Н И Я начин". Тук ПОАНТАТА е, че всички които вече "признаха" Байдън, са го направили Н Е З А К О Н Н О. С Макрон начело. А Макрон е човек на световните банкери.

Следователно има някаква ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА за тия банкери р а з л и к а между Байдън и Тръмп. Мисля си, че разликата е дали Уолстрийт или Цион ще управляват света чрез англосаксите. Освен това, може би Байдън смята да се справи първо с Русия, а Тръмп - с Китай. ПРОТИВ Тръмп са несъмнено основните медии (къкво чудно, банкерите винаги са имали монопол в медиите), интернет и Холивуд.

И така, Mikrosoft e избрал за врагове Русия и Тръмп. Кво съвпадение. Същото като "онзи", който владее масмедиите и Холивуд, а според мнозина владее и ЦРУ.

Как да не се отнесе човек СЕРИОЗНО към съмненията на Тръмп в честността на изборите?!?

Но изборът на Mikrosoft не е изненада. Странно е, че един РУСКИ ТВ канал пстоянно показва  отблъскващ манипулиран портрет на Путин - малки свити устенца, тясна челюст и женски поглед!!! От години то показва, и НЯМА КОЙ да сложи край на тая мерзост. Май наистина в Русия има могъща пета колона, особено в масмедиите. Само Бог може да спаси такава държава. Или Сталин?


Тагове:   избори,   путин,   Тръмп,


Гласувай:
2



1. rustam - Извинявай,
23.11.2020 15:52
но току що отворих Гугъл и на заглавната страница си е резонното лого на търсачката.
Няма никаква карикатура на Путин.
цитирай
2. krumbelosvet - Благодаря, rustam
23.11.2020 16:23
Дано сега да съм поправил грешката.
цитирай
3. dobronameren - А, бе Круме?
23.11.2020 19:02
Ти това за Сталин още ли го вярваш?
цитирай
4. krumbelosvet - Съжалявам, че споменах Сталин
23.11.2020 22:18
Съжалявам, че споменах Сталин. ИЗВЪН темата е.
И аз съм вярвял НЯКОГА в глупостите за "злодея" Сталин.
А сега НЕ Е въпрос на вяра. А на обективни ФАКТИ.
Но темата е обширна и АВГИЕВИ ОБОРИ от ХАЗАРСКИ лъжи са натрупани в "общественото мнение". Не съм Херакъл да разчистя тия обори, а да го направя в един коментар, би било ПОВЕЧЕ от Хераклов подвиг.
Тук общото с темата е, че ПРЕД ОЧИТЕ ни О Т Н О В О се проявява тая пета колона, с която Сталин е бил ПРИНУДЕН да се сражава. И е успял. Успял е, за разлика от Горби и Елцин, които провалиха МОГЪЩА държава. А Сталин ОСНОВА и И З Г Р А Д И върху страшните развалини на Гражданската Война тая могъща държава.
Като е тръгнало, ще кажа още нещо еретично.
Не е ли абсурд, че ВСВ завърши с АНТИХИТЛЕРИСТКА коалиция, а не с антисталинска? Как стана това чудо? Комунист и империалисти срещу антикомунист опрян на КАПИТАЛИСТИЧЕСКА икономика и световни финанси. И на икономиката на цяла Европа.
Без СТРАШНИТЕ поражения в първите месеци на войната, без милионите пленници, ако от границата беше започнала равностойна война и ОСОБЕНО ако започнеше съветско настъпление, АНТИСТАЛИНСКАТА коалиция беше гарантирана. Кой направи това главоломно сълто мортале? Бог или Сталин или Бог чрез Сталин? Има библейски текстове по въпроса, но ще дойде много на хората с "убежденията" на Славито Трифонов - "има човек има проблем". Он, кандидат-премиерът, само това звае за Сталин. Сичките му "знания" са такива. Даже това за което е учил, не го може вече.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953893
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031