Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2010 13:11 - Специално за специалисти
Автор: linaviraassaamy Категория: Тя и той   
Прочетен: 1411 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 24.09.2010 15:10


Посветено на Olivier Virassamyimage


,,Специално само за вас,,прочете на входа мъжът, който влезе в кварталният нощен клуб, за да се отпусне от напрегнатият работен ден и си избра едно място в близост до бара, и до подиума с пилона, на който красиви, и млади жени танцуваха в оскъдно облекло предизвиквайки наслада за очите на посетителите, които сякаш ги изпиваха с погледи, и им се искаше поне малко да ги докоснат с ръка, не , даже направо да си ги вземат за вкъщи. И много от тях неуспяли да осъществят желанията си на момента , по-късно се обаждаха по специалните телефони, за да си поръчат специални жени за специални услуги за цялата нощ и се опитваха да бъдат истински мъже под влияние на голямото количество изпит алкохол и от видяното в бара - някои успяваха.
Днес заведението имаше специален гост- една дама, която щеше да излезе всеки момент на подиума и да се развихри в еротичен танц.
Наоколо беше много тъмно само малките лампички около бара и подиума разпръскваха своята оскъдна светлина в синьо, зелено, червно и жълто. Такива лампички имаше и по масите, които се включваха само , ако имаше посетител седнал на някоя от тях иначе те оставаха несветнати и тъмнината без тези допълнителни светлини ставаше още по-гъста. На бара бармана приготвяше напитките поръчани от клиентите на заведението с онова майсторство на добре обучен професионалист, който обича професията си и я изпълнява с усърдие. Коктейлите, които той приготвяше баха смес от различни напитки, декорирани с плодове или ароматизирани със специални аромати и оцветени по начин, който буди, ако не възхищение то поне нескрит интерес.
Днес мъжът си беше поръчал само уиски с много лед от онова , което обичаше да пие дори и сам в къщи пред телевизора, когато нямаше дама до него и си пускаше онзи канал от сателитните програми, който показваше много мъже и много жени намиращи се на различни места в една къща и извършващи една и съща дейност, ако не по един и същи начин , то поне приблизително, доставящи специални емоции и желания на гледащият ги човек и ако той не се спре навреме току виж излязал на улицата и хванал първата жена изпречила се пред очите му за полата. И така тъй като той беше разумен мъж гледаше тези програми много разумно и спираше навреме телевизора или сменяше канала с някой друг по-подходящ, който да го преспи, но този път наистина успешно.
Мъжът имаше тежка седмица изпълнена с много и различни дейности изискващи показването на неговият професионализъм. Шефът му беше един доста строг човек, който искаше всичко да да върви по план, който сам беше изработил и въобще не се съобразяваше за истинските срокове , необходими за безупречното изпълнение на поставените задачи. И така уморен служителят не искаше да се прибира директно в къщи и реши да посети това заведение, за да откъсне мислите си поне за малко от това , което беше свършил и което още му оставаше, за да се приключи с поставената му задача.
Можеше да се каже ,че в заведението имаше много малко жени или почти липсваха. Това се дължеше на характерната програма на вечерното заведение , която се показваше всеки ден в малките часове на денонощието и някак си беше неподходящо и странно жени да идват тук и да си поръчват питиета на фона на еротичната музика, и танцуващите млади жени на пилона. Напоследък клиентелата беше понамаляла и това много притесняваше собственика на заведението, който всяка вечер преглеждаше приходите получени за деня и оставаше малко разочарован , защото като че ли тези приходи намаляваха не драстично, но малко по малко с всеки изминат ден и това си беше почти на пълна загуба. Дали тези заведения с този характер бяха се навъдили толкова много, че не можеха да си разделят клиентите по между си, дали показваните програми бяха едни и същи или момичетата излизащи на пилона бяха почти еднакви и това като ,че ли вече започваше да омръзва на посетителите, и затова те не идваха в заведението толкова често, колкото му се искаше на собственика. Тогава на него му хрумна една идея, която беше споделил със свой приятел, който му каза,че трябва да помисли по въпроса, и че след някой и друг ден ще му отговори. Не че идеята беше толкова лоша, че да се налага време за мислене, но по-скоро трябваше да се намери изпълнител, който да осъществи всичко хруманало му на собственика на заведението.
Часът беше вече преминал дванадесетият през нощта и сега всички посетители очакваха да се появи танциорката на заведението, и с майсторският си еротичен танц да завладее, ако не сърцата и умовете на гледащите то поне очите и фантазиите им, тъй като с поръчването на напитките си бяха поръчали и програмата, която влизаше в цената.
Най-напред наоколо се чу една тиха и приятна музика, която явно беше прелюдия към същинската част на програмата. Всички очи на посетителите бяха вперени към подиума с пилона, на който всеки момент щеше да излезе танциорката в онова облекло, което за направата си на шивача му трябваха само няколко сантиментра дантела и нищо повече. Музиката започна да се усилва и сега ритмите, които се чуваха бяха от онези, които предизвикваха в мислите на човека едно особенно и специално напрежение за нещо, което ще се случи всеки момент. Тази музика предизвикваше асоциации на гледани филми с еротичен характер или напомнящи луд бяг на коне на Колодрума в последните им минути преди финала, когато всички гледащи състезанието бяха станали на крака и едни викаха възторжено , други ръкопляскаха възбудено, а трети направо крещяха от изумление виждайки, че точно този кон и този ездач са почти на финалната линия и само миг ги дели от финалният сигнал , че състезанието е приключило, а сумите които бяха заложени именно на тях сега щяха да са умножат и преумножат.
Когато мъжът се настани по-удобно за да гледа подиума и пилона държейки чашата с уиски в ръка, и с запалена цигара в устата си насочи погледа си към онези завеси със сребриста лъскава материя , които отделяха сцената от помещението, където се намъраше гримьорната.
Изведнъж всички притихнаха в мига, в който се появи новата танциорка, която сега щеше за първи път да танцува пред редовната клиентела на заведението. Музиката се усили достатъчно, за да не бъде само фон , а да се чува силно и в най отдалечените кътчета на бара с явен еротичен ритъм за танца.
Всички мъже, които бяха в заведението, седнали в близост до подиума, или някъде на някоя маса, или стоящи прави до бара сякаш в един миг всеобщо ахнаха.

***

На подиума беше излязла една жена в оскъдно червено бельо с голями дантели по негои хванала се с двете си ръце за пилона започна да танцува най-напред много бавно, а после постепенно започна да се засилва във вихрен танц под ритъма на еротичната музика. Тя правеше въртеливи движения с тялото си, като ту се приближаваше, ту се отдалечаваше от метала забит в тавана и подиума без да го пуска с ръка, която здраво го беше стиснала. Тя се навеждаше до земята с главата и с горната част на тялото си и тогава задните и части бяха най-високото нещо от тялото и , когато оскъдната дантела се впиваше в резката на дупето и от там лъсваше голият и з..... После тя се изправи и застана с лице към пилона и публиката, като търкаше гърди в студеният метал, и предизвикваше в мислите на гледащите я посетители еротични асоцииации. След това тя с едно движение на ръката си разкопча тази дантела , която явно трябваше да е сутиенът и и я спусна надолу по тялото оставяйки я да падне съвсем спокойно на подиума. После дамата разтресе в бърз ритъм гърдите и задните си части , след което ги задвижи по-бавно в ритъма на по-спокойната вече музика.
Всичко това може би нямаше да изуми кой знае колко много посетителите на заведението, защото такива движения по ритъма на такава музика бяха ежедневие в програмата на нощният клуб. Най-изумителното всъщност беше, че вместо млада и красива жена на подиума беше излязъл млад и красив травестит. И сега под влияние на еротичната музика и движения неговият иначе спокоен член в нормална обстановка ,сега беше предобил онзи голям и твърд вид напомнящ предмета за когото всъщност се беше хванал- желязният пилон. Всичкото това сега изглеждаше повече от ужасно и гнусно с тези демнострирани еротични движения опитващи се да предизвикат желание за дръзки сексуални изяви и всъщност не се знаеше кой, кого и как.
Мъжът с уискито в ръка и с цигарата в устата си почувстува ,че нещо се бунтува и повдига в стомахът му и всеки момент щеше да повърне директно на подиума , за това той бързо излезе навън.

***
Наистина какво ли не први човек в името на бизнеса си за да му върви,за да не намалява оборотът му, а и ако не може да предизвика идването на нови клиенти, то поне да запази тези които с основание би нарекъл редовни в голямата конкуренция.

image





Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. linaviraassaamy - Разказ от поредицата: ,,Разкази с напълно неочакван край,,
24.09.2010 13:12
Всяка прилика с лица и събития е повече от случайна!
цитирай
2. linaviraassaamy - През 1990 година
24.09.2010 13:17
хомосексуализмът е бил изваден от списъка на психичните болести! Кой печели от това не знам!И тези хора никой в настоящият момент не ги лекува! Но , като човек запознат с медицината си мисля,че всяко нещо ,което е различно от нормалното, трябва да се тълкува като болест! Но в този свят, който демонстрира повече ненормали отколкото нормални неща се питъм ,а кое всъщност е нормално?
цитирай
3. injir - Резонен въпрос...
28.09.2010 20:10
Резонен въпрос...
цитирай
4. linaviraassaamy - Да!
29.09.2010 11:14
injir написа:
Резонен въпрос...


За съжаление!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: linaviraassaamy
Категория: Тя и той
Прочетен: 1493334
Постинги: 693
Коментари: 514
Гласове: 608
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол