Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2010 16:55 - Шоколадова прегръдка
Автор: linaviraassaamy Категория: Тя и той   
Прочетен: 1479 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 22.09.2010 09:35


Посветено на Olivier Virassamyimage


Часът е десет сутринта и точно в това време лежащият мъж под цветните в зелено и бяло завивки започна да се събужда стреснат от нежен , електроннен и мелодичен звън на електроният му телефон. Първото нещо, което видя бяха краката му излезли от завивките, защото навън времето беше хладно и от непрекъснатите изтегляния на опаковано му одеало нагоре към лицето бяха оставили краката му съвсем отвити. Отначало той метна небрежен поглед на оголените си пръсти и точно искаше да се протегне и прозене ,когато нещо необичйно го изненада. Интересно защо, нo цветът на пръстите на кракат му бяха тъмни, а той много добре си спомняше ,че вчера преди да си легне беше се изкъпал и бе повече от невъзможно да не си е измил и краката. Тогава мъжът дръпна завивката и какво беше неговото огромно учудване, когато разбра, че целият е с тъмна кожа тоест беше се превърнал в негър. Силна уплаха се загнезди в сърцето му и той скокна от леглото с бързината на подплашено диво животно, и се затича към банята. Когато светна лампата видя в огледалото, че го гледаше неговото лице, но с негърски черна кожа и с тъмна къдрава коса на главата. Той енергично пусна водата и насапуниса цялото си лице с течният сапун, който се намираше в близост до мивката. И когато мислеше ,че вече се е измил от това което беше видял пак се погледна в огледалото и с нескрит ужас установи ,че нищо ,абсолютно нищо не се е променило-той си оставаше негър.,, Боже господи!-помисли си мъжът- Какво става с мене?,, Тогава започна енергично да съблича пижамата си и да се разглежда целият осветен ярко от светлината на лампата над голямото огледало , която падаше директно върху него. Ужасът му беше още по-голям когато абсолютно гол разглеждайки се целият от главата до петите разбра ,че не само беше станал негър, но беше станал и жена. ,,Не!Това не може да бъде!,,-разтреперан си каза мъжът на себе си. Мъжките му атрибути бяха напълно изчезнали и той видя ,че отдолу беше окосмен като жена , а и това което можеше да се види бяха женски полови органи , а от бившата му мъжка изкуствено обезкосмена гръд вече се виждаха красиви добре оформени тъмни гърди.,,Не, нищо не разбирам ,,-каза си мъжът и отиде в хола тръшна се чисто гол на дивана тапициран с плат на шарки с имитация на пантера.
Той трябваше, не абсолютно задължително беше да си спомни всичко , какво беше правил вчера до най-малките подробности. Знаеше ,че беше останал след работа в офиса до много късно, може би беше или девет и половина вечерта или десет часа, но когато излезе навън хвана първото такси и се прибра у дома си. Мъжът знаеше ,че не беше пил нищо само малко беше хапнал няколко залъка набързо ,защото преди това беше вечерял в офиса бе поръчал пълно меню с пица по телефона. После той се сети ,че беше пуснал телевизора на някаква спортна програма по която даваха някакво състезание, но явно от умората беше заспал на дивана и телевизора по скоро гледаше него отколкото той телевизора. Не след дълго някой го потърси по телефона и този някой го беше събудил, май беше колега, който го питаше до къде е стигнал с работата си днес , която е спешна и нетърпи отлагане и след краткият разговор мъжът беше се запътил към банята , за да си вземе един освежителен душ. После си легна в спалнята на леглото си и на практика така беше минала вечерта.
Тогава , как се е променил до неузнаваемост дали пицата която беше изял е съдържала нещо или колата която беше изпил? Но да се превърне в негър и то жена, това беше повече от прекаленно. Изведнъж му домъчня за мъжкото му достойнство, че повече няма да може да го има и да се представя на дамите в живота му, които не бяха никак малко, а той се славеше с прозвището на сексуален атлет. А сега при мъсълта ,че ще го ухажват мъже , и то негри това го караше да се чувствува повече от ужасно. Той не знаеше ,а и нямаше как да разбере , какви бяха сексуалните усещанията на жените , но да бъде третиран като жена му се виждаше повече от ужасно и недопустимо.

... И той сега подробно си спомни колко жени е имал в живота си, колко от тях е лъгъл, че ще се сгоди или че ще се ожени за тях, та чак му стана съвестно за това ,че ги е мамил и използвал. Мъжът си спомни също така ,че беше обещал на последната девойка с което беше излизал и се беше любил с нея в асансьора на учереждението където работеше , че ще и купи вносен подарък от пътуването си в чужбина на поредната командировка, но така и нищо не и подари. През мисълта му минаха и други неприятни спомени, които добре му показваха ,че дори и красив и привлекателен всъщност, той само използваше жените и нищо сериозно не им предлагаше. Той се беше превърнал в един Бон Виван, в един съвременен Дон Жуан, който задоволяваше своите ниски страсти, колкото се може повече. Наистина природата надаряваше всички хора с разлики в анатомичното , физичното и интелектуалното им развитие и може би точно тези разлики всъщност показваха разнообразието на гените , което беше повече от възхитително и прекрасно. Но мъжът беше превърнал тези разлики в свои трофеи и настървеността му да прави секс с колкото се може повече и различни жени, които съответно имаха разлики както във формата , големината на гърдите си и разлика в цвета на ареолите около млечните им зърна, така и с разлики на половите им органи по ширина , дълбочина и форма на срамните им устни. Дали бяха бяли, тъмни , монглоидни или негроидни , за него всяка жена беше едина малък свят в кото той потъваше с блаженство . Мъжът имаше свой таен дневник в който описваше подробно ,кога с коя е бил, какво е изпитвал с всяка една от жените , които така да се каже са преминали през леглото му. И тогава, той виждайки се сега в женско тяло истински съжали за всичко, което беше правил. Тръшна се върху завивките на неоправеното си легло и наистина заплака горчиво.

***

Часът беше осем сутринта. Офиса започна да се пълни със служители, дошли кой по-рано, кой малко по-късно с няколко минути на работа, но все около осмият сутришен час на денонощието.
- Я ,виж ти- каза един от току що дошлите служители- ама ти си спал тука , бе колега !-Продължи да говори служителят на завареният си съдружник, който спеше на бюрото над клавишите на компютъра със слушалки на ушите си , с размъкната настрани вратовръзка, с разкопчана риза и панталон, и със смъкнато сако на пода.- Ще те уморът тези секс сайтове бе човек. -Каза колегата му и седна срещу сънният мъж , който лека полека започна да отваря очи и да се събужда.

image


Тагове:   прегръдка,


Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. zabavnata - Ужасно напиване ще да е било!:)))
04.09.2010 17:18
Наистина огромен кошмар е преживял героя ти. Сигурно се е събудил побелял.:)))
цитирай
2. linaviraassaamy - Какво ли не правят секс чатовете и ...
05.09.2010 09:21
Какво ли не правят секс чатовете и секс сайтовете!
цитирай
3. injir - Жив за оплакване мъж...
08.09.2010 14:10
Жив за оплакване мъж...
цитирай
4. linaviraassaamy - Абсолютно
08.09.2010 19:38
така е!
цитирай
5. linaviraassaamy - РАЗКАЗ ОТ ПОРЕДИЦАТА:,,РАЗКАЗИ С НАПЪЛНО НЕОЧАКВАН КРАЙ,,
20.09.2010 08:22
ВСЯКА ПРИЛИКА С ЛИЦА И СЪБИТИЯ Е ПОВЕЧЕ ОТ СЛУЧАЙНА.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: linaviraassaamy
Категория: Тя и той
Прочетен: 1499092
Постинги: 693
Коментари: 514
Гласове: 608
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол