Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2010 16:31 - Мандрагора
Автор: linaviraassaamy Категория: Тя и той   
Прочетен: 1204 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 12.09.2010 13:42


 Мъжът се намираше в стаята на жилишето си и очакваше появяването на дамата, която си беше поръчал по телефона. Вратата на стаята му беше полуотворена , а жената се намираше в банята за да подготви себе си за това което се очакваше от нея. Не след дълго тя влезе и застана пред клиента си, като на фона на тиха и нежна музика започна да спуска леко от себе си най-напред коприненият червен халат, с който се беше облякла ,а той бе на огромни жълти и бели китайски цветя.  Халата за последно докосна раменете и се плъзна надолу по талията и, след което се смъкна към краката и,  и най-накрая уморено се свлече долу където започваха токовете на черните и лачени обувки. Косата и беше с трудно определим цвят,  може би защото беше вдигната нагоре във форма на някаква неопределена причска или може би от осветлението в стаята , което беше недостатъчно и напомняше на светлина на нощен бар с приглушено излъчване . Жената показа черното си богато на дантели бельо, което се състоеше от няколко различни части от онези видове, които се продаваха в точно определени магазини със знак за забранено влизане под определена възраст. Дамата разпусна дългата си коса и за най-голямо очудване на клиента си тя беше с тъмно син  направо екзотичен цвят, която се разпиля на широко по  раменете и. Музиката в стаята продължаваше да звучи все така тихо, когато жената продължи с бавни движения да сваля едно по едно всички части от които се състоеше оскъдното и облекло. Без да бърза с плавни движения тя най-напред свали сутиена си, после чорапите си, които бяха червени, като халата и, но с онези шарки наподобаващи плъзгащи се нагоре по краката и змии. След тях дамата свали жартиерите си и най-накрая бикините , като всичко това тя извършваше с онзи хъс на хищник, който знае ,че жертвата му няма накъде  да избяга и той ще се наслади на истинско удоволствие от победата си. Когато жената остана абсолютно гола с бавни крачки се доближи до клиента си, който беше седнал на един разкошен , голям и скъп фотьойл, както и беше всичко останало избрано  и стилно подредено в целият апартамент.
Жената седна на коленете на клиента си и с бавни движения започна да сваля от него всичко, с което той беше облечен. Най -напред тя свали вратовръзката от врата му и я метна зад нея с движение на ненужна вещ , после започна да откопчава всяко копче от ризата му едно по едно, и най-накрая свали и самата риза, която тя я завъртя над главата си с онзи жест на ловец на диви животни , който мята ласото, което щеше да хване набелязаната жертвата за шията и да я повали на земята. Ризата пада някъде в тъмното, но къде беше е вече без значение.
След това жената започна да откопчава панталона на мъжа, като с едната си ръка придържаше колана му ,а с другата старателно действаше с онова усърдие сякаш тя очакваше от там да излезе нещо ,което щеше да се изплъзне и всеки момент да избяга незнайно къде. От всичко това мъжът не оставаше безразличен, а чувствуваше как кръвта му нахлува в главата му и в онези части на тялото му, които трябваше да използвува усърдно в играта, която си беше поръчал, и за която щеше да плати една солидна , но заслужаваща си труда сума.
Когато жената намери това, което търсеше тя го насочи точно там, където беше най-топлото и място между дългите и бели бедра, и тогава започна едино лудо препускане, един луд бяг сякаш тя се беше качила на белият кон на онзи владетел , който искаше да завладее повъзможност целият свят  и напрактика почти беше успял. А от телата на двамата се стичаше пот наподобяващ малки ручеи проправяйки си път се плъзгаха  надолу по кожата им. Дъхът им се беше ускорил до ента степен и точно когато дойде онзи момент, когато и двамата не знаеха къде се намират дали пред вратите на рая или пред други непознати врати, за които всички думи са  слаби и нищожни и не могат да изкажат по никакъв начин чувствата , които са ги завладяли ,а само дивото, стръвното  в тях се беше освободило и викът на екстаза, който се беше изтръгнал  от устните и на двамата бе доказателство, за това какво  изпитваха и един ясен знак , че играта е приключила точно  в този момент.

***

Един остр звън събуди съзнанието на един мъж, който лежеше на пода върху голям персийски килим на едро тъкани шарки. Беше будилникът - електронен с неонови цифри и датник . Дали от количеството на изпитият алкохол или от таблеките, които му бяха подарили и той  беше изпил, но чувстваше главата си тежка, и че ще се пръсне от болка всеки момент.
Отивайки към банята за да направи сутрешният си тоалет мъжът хвърли бегъл поглед към часовника , за да види с колко време разполага.Часът беше 5.55.

image

  


Тагове:   Мандрагора,


Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Не разбрах само дали мъжа се е напил, ...
03.09.2010 19:07
Не разбрах само дали мъжа се е напил, или е взел нещо от сорта на наркотик или и двете... Но от разказа си личи, че това ако го е направил наистина мъжа, то той се е опитал да избяга от заобикалящата го реалност по един доста приложим в наши дни начин, за съжаление и опасен. Но признавам фантазията на мъжа. Това е един доста добър мокър сън :D :). Харесват ми подробностите във всички разкази. Ако може моля разясни какъв е истинският подсмисъл на самият разказ.
цитирай
2. linaviraassaamy - Благодаря за коментара, а разказа е ...
03.09.2010 20:01
Благодаря за коментара, а разказа е написан на базата на картина и понятието щто е то МАНДРАГОРА-виж в Гугъл!
цитирай
3. анонимен - Get massive web traffic and backlinks with best xrumer service
19.02.2012 14:44
Most powerful&cost effective SEO and website traffic service in world get up to 100’000 forum backlinks now! Get amazing online web traffic using superb backlink service today. We are able post your custom post up to 100’000 forums around the web, get thousands of backlinks and incredible targeted web traffic in shortest time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!! Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now: <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: linaviraassaamy
Категория: Тя и той
Прочетен: 1493576
Постинги: 693
Коментари: 514
Гласове: 608
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол