Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2010 14:16 - Бумеранг
Автор: linaviraassaamy Категория: Тя и той   
Прочетен: 3412 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 12.09.2010 13:27


Жената се беше приготвила много добре за тъй наречена тридневна еротична почивка, която обхващаше последните дни от седмицата. Тя очакваше с трепет и вълнение своят любим всеки момент да позвъни на вратата на апартамента и. Всичко беше готово, точно така както той го искаше, и както той харесваше и обичаше. В трапезарията върху масата беше поставена бяла покривка с избродирани бели цветя върху нея. Една бутилка червено неотворено вино беше поставено точно по средата на масата. Две винени кристални чаши покрити върху ръба им с цветни ситни кристалчета захар- една интересна техника на декорация, която да впечатли госта още повече-стояха в близост до приборите за хранене. Два комплекта по три чинии от китайски бял порцелан със сини екзотични цветя стояха прилично подредени едни срещу други така, че двамата влюбени да седят и да се гледат в очите и да рзговарят докато трае вечерата. Две бели платнени салфети по модела на покривката бяха сгънати на триъгълник и поставени върху най-горната чиния. От двете старни на чиниите бяха подредени комплект сребърни старинни прибори за хранене - за ордьовъра, салатата , основното ястие и десерта. До чашите за вино бяха подредени ниска и широка чаша за алкохол и висока и тясна чаша за безалкохолно от скъп кристал. Погледнато от страни трапезата беше напълно готова. Жената очаквайки госта си постави върху масата последните неща , които щяха да красят трапезата още повече и да предостави онази спокойна и приятна атмосфера на усамотили се двама влюбени-една малка синя ваза от вносно стъкло с червена полуразцъфнала роза ,сложена в страни на всички прибори за хранене и един трисвещник също от старо сребро с бели дълги свещи върху него.
Младата жена , която на видима възраст изглеждаше около тридесетте , но дали беше на толкова или добре поддържаното и лице не издаваше истинските и години беше се облякла в тъмно-винено червена рокля от нежно кадифе с дълги ръкави достигащи до китките и с изрязан гръб, който показваше бялата и нежна кожа. В банята се намираше поредната изненада. Тъмносините керамични плочки контрастираха на бялата вана, която беше пълна с приятна топла вода , ароматизирана със соли за вана, и с нежна бяла пяна , която леко се полюшваше от лекият въздух, който влизаше през леко отворената врата на помещението. Върху пяната бяха наръсени розови листенца в различни нюанси от бледо розово до тъмно червено, както и в синьо и жълто. Малки в различни цветове ароматни свещи очакващи своето запалване бяха наредени на тоалетната поставка до голямото колкото цяла стена огледало над керамичната бяла мивка.
В спалнята върху леглото бяха застлани нежни, леки завивки от черен сатен, които с особенната си материя придават хлад на кожата, която се докосва до тях, а с лъскавината си и гладкостта биха се плъзгали леко и произволно от тялото на този, който би се завивал с тях, сякаш търсят своето място да се свлекът , отпуснат и осамотят необезпокоявани. Плътните в златисто завеси баха спуснати, а леките ефирни дантелени в кремав цвят пердета се подаваха леко от пространството на отвореният прозорец, като се полюшваха от време на време с ритъма на вятъра ,който ту влизаше ту излизаше от стаята.
Всичко беше готово и всичко очакваше само щастливият посетител за когото бяха приготвени всички тези неща за една продължителна тридневна любовна авантюра.
Ето , че не след дълго на външната вратата се почука плахо и тихо ,сякаш този който е зад нея се стремеше да не предизвиква излишен шум и излишно внимание върху себе си. Младата жена отиде до вратата и я отвори. Пред нея беше застанал нейният възлюбен, за когото тя си беше направила целият този труд да създаде уютна , приятна и интимна атмосфера за двама обичащи се ,които очакваха с трепет започването на вечерта ,която като за финал щеше да завърши с една любовна игра достигаща до екстаз и за двамата.
Мъжът не носеше нищо, той знаеше, че любимата му ще се постарае за всичко до най-малката подробност и за това той не смяташе за необходимо да купува каквото и да е било .Когато той влезе в апаратамента настървено се нахвърли да целува жената, като по този начин той изразяваше буйна страст и сексуална неудържимост.
- Чакай,чакай малко, не бързай !- каза жената- Всичко по реда си!Ела да видиш какви изненади съм ти приготвила.-и като каза това тя хвана мъжа за ръка и най-напред го заведе в трапезарията, след което му показа спалнята ,а най-накрая го заведе и в банята.
- Страхотна си!-възхити се мъжът- И всичко това си направила само за мене нали ?
- Разбира се, че за нас двамата за кой друг?-усмихна се мило жената.
- И от къде ще започнем?-попита мъжът.
- А ти от къде искаш ?-попита на свой ред жената.
-От банята!!!!-засмя се силно мъжът и дяволити пламъчета заиграха в очите му.
И така те най-напред започнаха от банята. След като бяха запалени ароматните свещи двамата се мушнаха в приятната вода,която ги дари ,както с аромата на разтворените в нея соли така и с допълнителният аромат на розовите листенца, които плуваха на повърхността и. Мъжът беше невъздържан и с буен нрав и побърза да обладае любовницата си още във водата преди тя да се е опитала да му обясни какво е приготвила за вечеря. Той освежен от ваната и от ароматите в нея хвана жената през кръста и тя докато се усети и докато разбере ,какво точно иска любовникът и почувствува ,че е обладана. Тя се държеше за перилата на ваната с гръб към любовника си , а ръцете и конвулсивно ту силно стискаха металните дръжки ту ги отпускаха. Мъжът беше като разярен лъв. Силата на младото му тялото напираше и той се чувстваше така , като че ли би обладал на момента не една , а няколко жени на веднъж. Водата се разплискваше по керамичният под на банята със силни вълни , които наподобяваха вълните на бурно море удрящи се в скалист бряг. Нежните розови листенца излизаха от ваната заедно с пенливите вълни на водата , като изгубили първоначалната си свежест падаха по пода и много наподобяваха на скъсан, разпилян и ненужен вече цветен венец.
Когато и двамата се успокоиха от любовната игра жената първа излезе от ваната и донесе от гардероба две чисто нови и еднакви по цвят и материя хавлии в черено с бяла декорация във вид на цветя върху качулката и ръкавите. След няколко минути двмата влюбени седяха вече на масата в трапезарията. Чашите за безалкохолно и за алкохол останаха недокоснати. Мъжът и жената бяха отворили бутилката с вино и доволни от себе си,от света и от живота отпивха сладки леко резливи глъдки в тих разговор за дребни и незначителни неща. След малко жената стана от масата отиде до бар плота и донесе най-напред салатата и ордьоврите. Салатата беше смесица от различни сурови зеленчуци декорирани с майонеза , изцедено кисело мляко ,маслини и други вкусотии, които само видът им би педизвикал огромен апетит дори и на таку що преял човек. Ордьовъра беше подреден на голямо плато с различни по вид колбаси, сирена, задушени гъби и зеленчуци и какво ли още не, сякаш цялата кулинария на скъп и престижен ресторант се беше вместила в едно блюдо. Основното ястие се състоеше от различни видове печено месо овкусено и ароматизирано по стил, който отговаряше на човек , който не е жалил средства за удоволствието, което би му доставила храната. А десерта се състоеше от сладолед декориран с плодове, бисквитки,сметана, сладко от ягоди,смокини, и най-накрая беше поднесен един страхотен домашен сладкиш чиято тайна рецепта я знаят само най-добрите домакини.
Вечерята премина все така спокойно и уютно в тихи разговори за времето, за предстоящо екзотично пътуване до далечна старана, за наближаващите празници и какво ли още не.
След като бяха опитали от всички вкусотии мъжът и жената в прегръдка се отправиха към спалнята която ги очакваше все така подредена. Дали от изпитият алкохол, дали от бурният секс в банята или от натрупалата се дневната умора мъжът щом усети хладината на завивките в един миг заспа дълбоко и непробудно. Любовницата до него го гледаше как спи и как леко похърква с онази поглед и с онази усмивка на уста типична за задоволена и презадовлена от секс жена.
На другият ден и на по следващият също нещата се повтаряха с тази разлика ,че мъжът имаше различни предпочитания да обладава жената на различни в дома места не само върху традиционното леглото, като се използваха и различни сексуални техники и специялни играчки сакаш двамата изучили наизуст цялата наука на Кама Сутра им предстоеше дипломиране по специялноста и влагаха цялата си енергия да бъдат отличници. И така двамата се трудиха усърдно на пода, в трапезарията на масата, на канапето в хола, на стол, на табуретка, на фотьойл, после пак на пода и така нататък и така нататък, като това се повтаряше цели три дни.
В последният ден когато мъжът взимаше сутрешният си душ и се бръснеше в банята подготвяйки се за работа жената гладеше дрехите му , като започна от ризата и завърши с панталона и сакото му. От единият джоб на сакото изпадна портфейла му ,а от него една снимка, която беше паднала с лице към пода и не се знаеше какво изображения има на нея. Когато жената се наведе взе снимката и я обърна с лицевата част към себе си видя трима души, които бяха се снимала във фотографско студио и по начина си на заставане пред фотоапарата, и изражението на лицата им много приличаха на семейство -мъж,жена и дете. Тогава жената разпозна съпругът на снимката, това беше нейният любовник. Изтръпнала усети студен полъх по вените си и от силното напрежение ,което я завлада роса пот изби по извивката на гърба и тя разбра ,че е измамена. Тогава всички мечти и разговори от предният ден за пътуване ,за ваканция и щастливо бъдеще и се струваха повече от странни, жалки и иронични.
Когато мъжът излезе от банята той видя жената да стои с лице към прозореца.
-Мила, аз ще тръгвам. -каза той след като се доближи и я целуна по врата. Тогава жената се обърна и той видя зачервените и и подпухнали от плач очи.
-Какво има ?-попита той учудено незнаейки развитието на нещата в моментното му отсъствие.
-Нищо, нищо няма, просто вече наистина нищо няма.-Отвърна жената подтискайки сълзите си с огромно напрежение на духа си. Тогава тя му подаде снимката и зачака да чуе някакъв отговор от устата на любовника си.
-Как да ти кажа....-тихо промълви той.
- Няма какво да ми казваш ,то се вижда!-отвърна жената ,след което тя отиде до външната врата отвори я и каза:-Можеш да си ходиш и забрави тази къща ,всичко случоло се между нас и най-вече мен.
Когато мъжът гузно се запъти към вратата на апартамента жената допълни:
- Виждам, че имаш момиченце....-след кратка пауза жената каза- Колко жалко би било за нея, ако попадне на такъв като тебе или на нещо още по страшно- паузата на следващите и думи изглеждаше сякаш вечна, когато тя проговори отново- Ти си красив, но си тъмен, дано дъщеря ти да обожава руси мъже със съни очи ,но да се влюбва нещастно в такава красота като твоята, с тъмна коса и тъмни очи!
Когато вратата се затвори зад гърба на мъжа, той почувствува остра болка в сърцето си при мисълта ,че това може наистина да се случи.

***

Дали са се сбъднали думите на измамената жена не се знае, а и кой може да ни каже, когато никой не зане ,кой е бил този мъж и коя е дъщеря му. Но някъде днес на едно далечно и неизвестно никому място има една жена, която обожава скандинавски тип мъже, но е влюбена безумно в един мъж , който прилича на баща и по цвят на кожата, косата и очите.

image


Тагове:   бумеранг,


Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Re:Бумеранг
03.09.2010 18:57
Както се вижда от разказа - няма нищо по страшно от измамена жена. Но защо кълне мъжа по този начин да страдат децата му, или по скоро да предопределя нещата в бъдеще по този начин? Бе направо си е клетва. Нима не е той виновния само и единствено в случая? Децата понакога нямат нищо общо с родителите.
Не бива децата да страдат за грешките на родителите си.
цитирай
2. linaviraassaamy - Благодаря за коментара! Абсолютно ...
03.09.2010 20:03
Благодаря за коментара! Абсолютно съм съгласна с тебе за клетвата и децата, но живота показва ,че нещата се стичат точно така!
цитирай
3. injir - Да. Следващото поколение плаща за ...
08.09.2010 14:54
Да. Следващото поколение плаща за грешките на предците си. Тъжно е, но е така.
цитирай
4. linaviraassaamy - Така е,
12.09.2010 11:57
injir написа:
Да. Следващото поколение плаща за грешките на предците си. Тъжно е, но е така.


за съжаление!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: linaviraassaamy
Категория: Тя и той
Прочетен: 1485784
Постинги: 693
Коментари: 514
Гласове: 608
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол